.

.

9 Kasım 2012 Cuma

*


Bugün 2012 kışında  ilk üşüdüğüm gün olarak kayda geçsin efendim. Oysa camdan bakınca dışarısı aydınlık ve biraz zorlarsanız güneşli bile diyebilirsiniz. Ama ben üşüyorum, ellerim buz gibi. Yazınca ısınırım dedim, başlıyorum.

Şimdi kalkıp geçmiş zamanların, hadi söyle, yılların neler getirip götürdüğünü anlatmaya gerek yok. İleride bir şey anlatırken gerekirse, döner anlatırız o ayrı. Ama şimdi kalkıp 2010 Temmuz'undan beri şudur budur, gereksiz. Bu arada 2010 Temmuz ne kadar uzak geldi bir anda, bırrr.. Ne çok olmuş.. Bugün uzun süredir görmediğim bir arkadaşla sohbet ettik, 92'den beri görüşmüyormuşuz, öyle dedi. Hadi canım, 92 mi? 1992 mi? Ateş bulunmuş muydu o zaman? Yaşlandık mı ne..

Bugünden başlayalım en iyisi. Bugün trafik normal seyrindeydi, evden işe neredeyse 45 dakikada geldim, ki bu çok iyi bir zaman. Çarşamba akşamı yağmurda 2 saat geçirmişliğim var arabanın içinde. Sabah poğaçası ile beraber Radikal gazetesi alındı, kitap eki var malum. Ben bu sayıda sanıyordum, meğer internet sayfasındaymış, Emrah Serbes'in yeni yayınlanacak olan Hikayem Paramparça kitabından tadımlık bir okuma parçası vermişler. Bana herşeyi de, Emrah Serbes okumadım deme ey okuyucu! İşte burada, tıkla bakayım, onu oku sonra görüşürüz biz nasılsa, buralardayız.

3 yorum:

serpil dedi ki...

Gülçiiiiin, çok özledim yazılarını, merhaba :)

gülçin dedi ki...

Merhaba Serpil, orada olduğun için çok teşekkür ederim.
Sevgiler :)

Ülker Yıldırımcan dedi ki...

Hosgeldin:)