.

.

23 Eylül 2008 Salı

uyku

bir derin uyumuşum ki. kafamın içinden bölük pörçük şeyler geçtiğinin farkındayım, ama uyanmak istemiyorum. bir an alt çenemin yaşlı kadınlar gibi yerçekimine yenilip neredeyse açılacağını, alt çenemin boşalır gibi olduğunu hissediyorum; bu görüntüme gülesim geliyor, ama gülersem uykum açılır diye gülmüyorum, çenemi düzeltiyorum. başımı hafif yan çeviriyorum, uyuduğum için çok memnunum. ama birden bir şey dürtüklüyor sanki, gözlerimi açıyorum. o ne? tam yüzümün karşısında benim gibi memnuniyetle uyuyan bir adam! Üstelik tanımıyorum bile! paniklememeye çalışıyorum, kim olabilir, neresi burası, gözlerimi yavaşça sola doğru çeviriyorum, giysilerim üzerimde neyse ki, hem burası da belediye otobüsü. ne sanmışım ki? daha ineceğim durağa 3 durak var, vakitlice uyanmışım, toparlanıyorum. amma uyudum ha. aman dostlar, bugünlerde üstümde bir uyku var ki sormayın gitsin.

7 yorum:

Sem dedi ki...

Güiçin'ciğim, Uuyanman iyi olmuş, yazılarını özlemeye başlamıştık:))) Umarım bayram tatilinde bol bol uyur, uykuya doyarsın

Sevgiler

serpil dedi ki...

Çok hoş anlatmışsınız,gözümde canlandırmaya çalıştım ve güldüm.

cinar dedi ki...

puhahaha :) karşımda tanımadığım bir adam deyince bir an neler oluyor yarabbim demeden edemedim yahu :) Neyse ki sonunda uyanmışsın :=)) Ayrıcana da Okapi'nin üzerine bir yazı gelmesine sevindim :)
Sevgiler :)

delikanlı dedi ki...

nası yakışıklı mıydı bari:D

ABİ dedi ki...

ben arka sırada oturuyodum o sırada.. ikinizin de uyuduğunu görünce elimdeki gülü sessizce tam ortanıza bırakmayı düşündüm.. sonra ben de uyumuşum..

gülçin dedi ki...

sevgili sem,
ben de senin yazılarını bekliyorum, haberin olsun.

sevgili serpil,
gerçekten komik bir andı :)

sevgili çınar,
ne yapayım valla okullar açıldığından ve ramazan geldiğinden beri akşam dönüşlerim giderek eziyete dönüşmeye başladı. nerdeyse 2.5 saat sürüyor yol maceram. şehirlerarası olsa hiç değilse molası olur, iner hava alırsın tuvalete filan gidersin; şimdi bir kutunun içinde havasız tıngır mıngır sallan silken..

sevgili delikanlı,
hoşgeldin:) yok yahu, nerdee:)

sevgili abi,
senin de uykuya yenik düşmene şaşırmadım, yol çok uzun :)

sevgiler

joone dedi ki...

en fazla son durağa kadar sürerdi o uyku zaten... hiç uyanmamak haline daha var elbet..