.

.

9 Nisan 2008 Çarşamba

ismini didikle


azzz önce mail kutuma düşen bir postadan bahsedeceğim. efendim, http://www.ismididikle.com/ adresine gidip isminizi yazarsanız, size isminizle ilgili şu tip bilgileri veriyorlar ki pek eğlenceli.
GÜLÇİN Adının Yaygınlığı

GÜLÇİN Türkiye'de en çok kullanılan 312. isim (... 310. bahadır, 311. olcay, 312. gülçin, 313. muharrem, 314. nilay, ...). Ülkemizde yaklaşık her 1,280 kişiden birinin adı GÜLÇİN ve ismin yaygınlık oranı binde 0.78.

GÜLÇİN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 09-04-2008 10:37 itibariyle yaklaşık 55,312 kişinin isminin GÜLÇİN olduğu ve GÜLÇİN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 927 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

GÜLÇİN isminin Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranını hesaplarken bu isme elimizdeki Amerikan veritabanındaki 702,203 kişi arasında hiç rastlayamadık. Bu nedenle ismin Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranın bir milyonda 1.4'ten dahi az olduğunu ve Amerikada toplam 400'den az sayıda GÜLÇİN yaşadığını tahmin ediyoruz.

GÜLÇİN Türkiye'nin en yaygın 312. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 312. ad ise Marion ismi. GÜLÇİN adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 310. Robt 311. Tracy 312. Marion 313. Ricardo 314. Brett isimleri de sayılabilir.
Ayrıca, isminizin körler ya da işitme engelliler alfabesindeki karşılığını, veya mors alfabesindeki halini yahut da yukarıda gördüğünüz üzere barkod halini de görebiliyorsunuz. üstelik isminize kafiyeli isimler listesi de var. tam yemek öncesi, şu kasvetli istanbul öğlenim renklendi valla. size de iyi eğlenceler :)
"İsmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.

9 yorum:

Vladimir dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Sem dedi ki...

Ben de didikledim. En yaygın 174. isim ve Amerika'da Judith'in kullanma oranına sahipmiş. Ben de yemeği beklerken biraz eğlenmiş oldum, saolasın:))

Sem yoktu ama:(

elektra dedi ki...

:)) benim ki çok popüler. üstelik siteye göre amerika'da olsam jennifer kadar popüler:)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Benim adımdan hersene sadece 7 tane yeni ekleniyor, mevcuda. Keh keh!
Nadide bir çiçek gibiyim, diyerek bu eğlenceye katkıda bulunmuş olayım.
:))

miso dedi ki...

gülçincim
ben bir sahtekarlık yapıp miso'yu arattım. heheh. ve hiç bulunamadı. Yanlış yazmışınız hamfendi gibi bir uyarı çıktı. Hayır efendim, benim adım o. Allahalllah. Ukala mı ne?

Ayy çok keyiflendim
Dünyada tekkiiiim

marruu

kedimkayboldu dedi ki...

Adımın yaygınlıgını bildigim halde birde tasdiklenmesi pek mutlu etti beni. Bir donemin hepsisinin adısı bu. Korkunç. (:

Bir de daha korkunç olan 'enenene, siz geçen gun burdaydınız' diyen insanların sayısının artması. Bir yerde fabrikasyon benden mi uretiyorlar, yoksa asıl olan ben degilim de kopyalardan biri miyim? Hani benim barkodum nerde? Uretim tarihim falan. Korkuyorum artık. Saka gibiyim hohohohoho..

Sem dedi ki...

Gülçin'ciğim yazılarını özlüyorum, yenilerini bekliyorum haberin olsun. Sevgiler

ABİ dedi ki...

my name is nobody..

Berrin dedi ki...

guzel bır paylasım olmus..10 dakıkadır oynayıp duruyorum ısımlerle :))