.

.

15 Kasım 2007 Perşembe

yaşayan en seksi erkek 2007


bugün gazetelerde bir haber: Amerika'da yayımlanan haftalık magazin dergisi People, bu yılın "Yaşayan En Seksi Erkeği" (Sexiest Man Alive) olarak 37 yaşındaki Matt Damon'u seçti. en seksi erkek seçilmesine şaşırdığını söylemiş Matt, haksız sayılmaz, ben de şaşırdım :) hangi filminde seyretttiysem bende pek iz bırakmadan geçip gitmiş, bu silik adamı hangi gerekçelerle seçmişler biliyor musunuz? dergi, Damon'u seçme sebebi olarak dış görünüşünün yanında inanılmaz bir espri yeteneğinin olması ve çok alçak gönüllü olmasını göstermiş. ayrıca çok iyi bir aile babası olan (1 yaşında Isabella adında bir kızı varmış) Matt Damon ödülü önce kabul etmek istemese de daha önce Brad Pitt ve George Clooney'e de verilen ödülü almaya karar vermiş. bu gerekçelerle bir kadın oyuncu herhalde en seksi kadın seçilemezdi diye düşündüm. haksız mıyım?

bu yılki sıralamaya giren diğer isimler arasında Patrick Dempsey, Ryan Reynolds, Brad Pitt, James McAvoy, Johnny Depp, Dave Annable, Will Smith, Javier Bardem, Shemar Moore, Ben Affleck, Adrian Grenier, Will Yun Lee ve Justin Timberlake de yer almış. aynı dergi ''yaşayan en seksi erkek'' olarak ilk kez 1985'te Mel Gibson'u seçmiş. derginin bu sıfata layık gördüğü diğer ünlüler arasında, 1997 ve 2006'da George Clooney, 1995 ve 2000'de Brad Pitt, 1996'da Denzel Washington ve 2003'te Johnny Depp bulunuyor. bakın bunlara hiç itirazım yok, ama Matt olmamış yahu.
şimdiye kadar oynadığı filmler şunlar:

The Bourne ultimatom (2007) hala vizyonda
Ocean's 13 (2007)
The Departed (2006)
The Good Shepherd (2005)
Syriana (2005)
Ocean's Twelve (2004)
Bourne Supremacy, The (2004)
Brothers Grimm, The (2004)
Eurotrip (2004)
Jersey Girl (2004)
Stuck On You (2003)
Confessions of a Dangerous Mind (2002)
Bourne Identity, The (2002)
Third Wheel, The (2002/I)
Gerry (2002)
Ocean's Eleven (2001)
Finding Forrester (2000)
All the Pretty Horses (2000)
Legend of Bagger Vance, The (2000)
Talented Mr. Ripley, The (1999)
Dogma (1999)
Rounders (1998)
Saving Private Ryan (1998)
Good Will Hunting (1997)
Rainmaker, The (1997)
Chasing Amy (1997)
Glory Daze (1996)
Courage Under Fire (1996)
School Ties (1992)
Good Mother, The (1988)
Mystic Pizza (1988)
ayrıca bugüne dek aldığı tüm ödüller 1997-1998 arasında Good Will Hunting filmiyle. bu filmin de senaryosunu bana göre başka bir yavan adam olan Ben Affleck'le yazmışlardı.
yani, uzun lafın kısası, People dergisi, olmamış bu sene. artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)

14 yorum:

Adsız dedi ki...

yok yok aynı fikirde değilim; hakikaten konuşması ve esprili olması çok beğeniliyor.. Bence iyi seçim, ayrıca baksana fotoya yahu.. gerçekten yakışıklı şimdi allahı var

Sem dedi ki...

Şaşırdım! Listede Johnny Depp varken, böyle bir hatayı nasıl yapmışlar:(

Ori dedi ki...

Asıl ben şaşırdım!
Ne yani ben ölü müyüm:((
Aşkolsun Gülçin, aşkolsun!!!

Moonish (moonsun) dedi ki...

Ilk ciktigi donemlerde daha cocuksuydu ama simdi bunun dogru bir secim oldugu fikrindeyim :))

Talisman dedi ki...

Çirkin ayol buu :))
Ben beğenmem Matt Damon' ı.. Ama bunlar Mel Gibson ı da seçmiş, Mel Gibson a da gıcık olurum..
Bu arada erkeklerin davranışları ile sexi olabilmesi ama kadınların olamaması sinir bozucu..

7.oda dedi ki...

ben bir hafta önce keşfettiğim ve bir haftadır her akşamımı ona ayırdığım maykıla kullanıyorum kesinlikle en seksi erkek oyumu :)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Peki!
Allah sahibine bağışlasın!
Her güzelin bir seveni bulunur, elbet.
:)

neo dedi ki...

gülcin,

matt damon'u ben de sevmez, begenmez idim ta ki "son ültimatom (the bourne ultimatum) filmini izleyene kadar. bu filmde bayağ etkilendim kendisinden, o soğukkanlı, işini bilir casus halleri hoşuma gitti. oysa ki the good shepherd filminde de istihbarat işindeydi ama o filmde matt damon'ndan çok, kemik çerçeveli gözlükleri başroldeydi, bir de kendinden daha yaşlı gorunen bir oğlu vardı falan, sinir olmustum.

yine de en seksi degil benim gözümde ama artık sinir olmuyorum. bu kategoride bu aralar en cok the tudors'da oynayan arkadaşı beğeniyorum, uzunca da bir adı var: Jonathan Rhys Meyers. sekizinci henry'i göbekli felan bilirdik lakin bu JR meyers olaya baska bir boyut kattı şimdi.

http://www.imdb.com/title/tt0758790/

bi de parfum reklamlarında oynuyor, pek hoş. farklı bir tipi var, kız gibi yahu diyenler olacaktır ama katılmıyorum. woody allen'ın match point filminde de oynamıstı. begenerek izliyoruz valla :)

Adsız dedi ki...

valla şimdi neolitik hanımın orada da beyan ettim bu konudaki fikrimi. şunu da açıkça ifade etmeliyim ki people dergisine, mel gibson gibi hiç ama hiç hoşlanamadığım bir adamla başladıkları bu işle zerre kadar güvenim yoktur. ben matt demon'u beğenmem. the bourne serisinde eh, biraz zorlasam kendimi belki ama çok zor. ve neocuğum çok hoş demişsin ki the good shepherd filminde oğlu daha yaşlı görünüyordu ayol, o kemik gözlüklerine rağmen, yaşlı görünememişti. hah haaa... şimdi bu george cooleny, brad pitt ve matt demon çok yakın arkadaşlar ya, matt demon'a vermişler oylarını ayıp olmasın diye bence.

yalnız gülçin bu fotoğrafta hiç fena görünmüyor gerçekten. çok fotoshop kokuyor gözleri filan. çenesi bu kadar sivri değil, gözleri de bu kadar mavi değil. ben aralarında bulamadım oyumu verecek birini.johnny depp'e saygımız sonsuzdur elbette.

ben Jonathan Rhys Meyers'i de beğenmem. çok düzgün değil mi yüzü. yani sadece güzel gibi. hayır zor beğenen biri de değilim ama o da değil.

offf bilemeyeceğim, kafam çok karıştı şimdi. ben gidip patatesleri kızartayım:))

sevgiler. iyi haftasonları.

celerone dedi ki...

Ben de kesinlikle karşıyım bu duruma. Matt beton bir blok gibi bence.

Vladimir dedi ki...

Matt beyfendinin "İstemiyorum koyun yan cebime" tavrı ile bu ödüle yanaşmasını itici buluyorum. Kendisini altın ahududu ültimatomunu veriyorum hem de son kez...

Öykücü dedi ki...

Ben hiç şaşırmadım.Bir talk showda seyretmiştim,çok komik,neşeli ve kendine güvenen bir adamdı.Zeka pırıltısı dolu espriler yapıyordu hatta sunucu bile şaşırıp bu esprileri daha önce düşünüp düşünmediğini sordu.

GULTEINEN ENKELINI dedi ki...

Gulcin vallahi cirkin bu bee..
Ruhu guzelmis naapalim, allah sahibine bagislasin, gozu olanin gozu ciksin :P

cinar dedi ki...

ben de şaşırdım ya. Matt Damon'ı Good Will Hunting ile tanıdım ben. O zamandan beri de hiçbir filmini seyrettiğimde ne seksi adam diye düşünmedim açıkçası :) Ama seçmişler işte, napalım. Lost'taki Sawyer (ismini de unuttum adamın) falan deselerdi hadi neyse demeden de edemeyeceğim, hah :)