.

.

14 Ekim 2008 Salı

memnun piyasa fotografı

ay bu fotografı görene kadar hiç bu kadar güleceğim yoktu doğrusu.. o gazete sitesi senin bu haber sitesi benim gezerkene internette, ciddi bir haber sitesinde "piyasalar önlemlerden memnun" başlıklı bir haber gördüm. valla piyasalar bayağı bi memnun hakikaten şu son önlemlerden, hani ülkeler bankalara milyar milyor dolar ve avro yardım yapacaklar ya, bu sabahtan beri borsa morsa coşmuş halde. kara bulutlar şimdilik yavaş yavaş dağılıyor gibi. şimdi de aşağıda lütfen haberin fotografına bakın siz.

gene gülme geldi fotografı görünce. yahu bu hanımlar piyasayı mı temsil ediyorlar? nassi yani? bankacılar mı? yok yahu, hiç bankacı gibi giyinmemişler. gerçi şu bi tek hunisi eksik hallerinden bankacıya da benzetmiyor değilim hani...

ilahi cnntürk. kopardın beni. takipçinim bundan sonra.

4 yorum:

Sem dedi ki...

CNN Türk günün anlam ve önemini ne güzel özetlemiş işte:)) Umarım gülmeleri uzun soluklu olur.

Adsız dedi ki...

arkadaki şişeye dikkat, piyasalar kutlamaya geçmiş bile :))

serpil dedi ki...

Ben sarışın mutlu ve mesut hanımın ifadesine çok güldüm,belki de CNN Türk'te borsa haberleri muhabiridir bunlar,olamaz mı yani?

miso dedi ki...

Gülçin acayip güldüm ya. Cidden piyasaları bu tipler temsil etsin bence. Yaşasın yahu! Ben de böyle olmak istiyorum. Olcam hatta; kararlıyım.

marruu