.

.

22 Ağustos 2007 Çarşamba

sonunda.. ineklerim..1

sokakta bir inek.

cemil ipekçi'nin ineği.


bu da önden görünüşü.

günseli kato.


louis vuitton ineği :))

bu resimde sağda görünen ineğin iki haftadır kanatları yok. koparmışlar. ne zevk. ne yaptılar o altın renkli kanatları acaba?


halime :)

işten erken döndüm. nedense 2-3 gündür köprü pek rahat. bu haftaya kadar trafikte benim kullandığım yönde bir rahatlama olmamıştı, ne yaz, ne okulların kapanması, ne seçimler geldi geçti bana mısın demedi. neyse, bu rahatlık da fazla sürmez biliyorum, murphy ne demiş: kendimi iyi hissediyorum, hmm merak etme yakında geçer :))

elime günlerdir bekleyen cd mi aldım ve sonunda ineklerimi yüklüyorum. umarım sizleri de biraz olsun neşelendirebilirler. hadi bakalım, buyrun nişantaşı sokaklarına. avrupaaa yakası.. (devamı sonraki postta, lütfen aşağıya doğru ilerlemeyi unutmayınız) bakalım sizin favoriniz hangisi???
kapalı mekanlar cevahir alışveriş merkezidir.

6 yorum:

Sem dedi ki...

Gülçin, teşekkürler bu hizmetin için. Ben kendi adıma Halime'yi ve kızıl örgülü saçlarını çok sevdim:)))

gülçin dedi ki...

belki ben de kızıl saçlı olduğumdan, ben de onu çok sevdim sevgili sem :) ama etrafındaki siyah banttan ancak böyle bir açı yakalayabildim. devamları da var, sonra..

ABİ dedi ki...

ben geçen gün otobanda gördüm bi tane.. kanlı canlı yürüyodu walla.

gülçin dedi ki...

iyi ki yürüyormuş abi, sıcaktan yolun ortasına serilmiş yatıyor da olabilirdi :)) ki bu sahne karadeniz yollarında pek sık karşına çıkabilir. ayrıca bu cins büyükbaşlardan mandanın söğüt dalına yuva yaptığı bile görülmüş, bu türkülere bile konu olmuştur.

Ori dedi ki...

ben ineğin mimar olanını severim:)sahi söğüt dalına yuva yapan mandaydı değil mi:)) Peki o zaman, benim favorim bol sütlü bir mantofon inek:)

gülçin dedi ki...

sevgili ori, mandanın söğüt dalına yuva yaptığı muzip türk halkının şirin bir benzetmesi aslında. yazın manda söğüdün altına öyle bir yayılırmış ki oraya yuva yapmış gibi görünürmüş. üstelik etrafını o kadar sinek kaplarmış ki, uzaktan bakınca sanki o sinekler hep birden havalansa yavrusunu alıp havalandıracakmış gibigelirmiş insana (türküde geçer ya, yavrusunu sinek kapmış gördün mü).. işte bu da türkülerin hikayesi gibi oldu:)